Olika evenemang

Att gå på evenemang av olika slag är en stor fritidssysselsättning för många. En del lägger sin hela semester på att åka runt i Sverige på stora musikevenemang medan andra kryddar en helg med en operaföreställning eller sportevenemang. Utbudet ett mycket stort var än man bor i Sverige även om det självklart är mest att välja på i storstäderna.

Konsert

Upplev Musik:

De mer lokala musikbegåvningarna går oftast att hitta på de lokala scenerna medan de som vill se Sveriges största eller internationella artister och shower får ta sig till de större orterna. Just nu kan de yngre välja mellan att se på One Direction eller Justin Timberlake medan de med mer vuxen musiksmak kan se på Pearl Jam eller Elvis Costello.

Upplev Sport

Att se på en fotbollsmatch eller annat sportevenemang på TV är inte i närheten som att uppleva det på riktigt. Stämningen, fansens sång och närheten till spelarna är det som de flesta är ute efter när de bokar en biljett till något inom sportens värld. Sport är också det evenemang som drar mest besökare per år. De flesta väljer att gå på hockey eller fotboll som är de två största sporterna i Sverige men även motorsporten är mycket stor i landet.  En av de sporter som ökat mycket i popularitet är MMA vilket är kampsporten där reglerna är få och endast de starkaste står kvar.

Upplev Teater

Även Sveriges teaterscener bjuder på ett brett utbud. Allt från de härligt humoristiska improvisationsteatrarna till de mer gripande dramatiska uppsättningarna. De som tar sig till huvudstaden för att besöka stadsteatern (en av Sveriges största scener) kommer under 2014 kunna välja på att se en hel del kända historier som Peter Pan, Bibeln och Gösta Berlings saga men även historier som inte är lika kända för teaterpubliken som Slakthus 5 och Den Blå Ängeln.