Om du blir utan biljett

Det är dags för årets viktigaste match och du har av en händelse inte lyckats få en biljett till matchen, du har inte tid att gå dit eller så bor du geografiskt sett alldeles för lång ifrån skådespelsplatsen – vad gör du då?

Inga biljetter

Detta blir helt enkelt en guide för dig som inte har möjlighet att se den där matchen. Vi kommer att ge några tips på hur du i lite olika scenarion ändå kan lösa det.

Livestream när du är på språng

Förutsatt att du har en smartphone, en läsplatta eller en bärbar dator med internetuppkoppling. På nätet finns det många streamingtjänster som gör att du kan se matcherna även om du inte befinner dig hemma i tv-soffan eller på plats. Ett företag som erbjuder just en sådan tjänst är Unibet som i grunden är en sida där du kan lägga bet på matcherna. Deras livestreamingtjänst har man tagit fram eftersom de också har något som kallas för livebetting. Det innebär att du kan betta på matcher och tävlingar i realtid, samtidigt som oddsen också ändras beroende på vad som händer i matcherna. Att då samtidigt kunna titta på matcherna skänker lite extra spänning. Och för dig som inte har möjlighet att se det på annat sätt så är det förstås en guldgruva.

Sportbar

Det finns sportbarer som profilerar sig genom att använda sig av slogans som ”ditt andra vardagsrum” och liknande, och vi är beredda att hålla med om detta om än med lite korrigering. Att se en match på en fullsatt sportbar tillsammans med ett gäng vänner är nästan lika bra som att vara på plats på arenan. Det som saknas är kanske ramsor och sång i någon större utsträckning, men jubel och tillrop vid händelserna i matchen kan man räkna med. Vill man spetsa till det lite så går det att säga att det är lite som att sitta i en loge på arenan där man både kan äta, dricka och se matchen med sina vänner.

Liveresultat

Det sista tipset är till dig som har det allra jobbigast sett i supporterhänseende. Du kanske är i ett läge där du varken har möjlighet att se eller lyssna på matchen. Låt oss säga att du sitter på ett bröllop. Då är den sista utvägen att kunna följa matchen att göra det genom att titta på liveuppdateringar av resultaten. Detta gör du bäst på Liveresultat.se.